Kell egy eszköz

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan működik a kölcsönzés?
A kölcsönzés nem is lehetne egyszerűbb. Kattints az oldalon található ‘Bérlés’ gombra. Válaszd ki azt a helyszínt és az időpontot, ahová és amikor el tudsz menni a bérelt eszközért. Ezt követően az oldalon bankkártyával tudsz fizetni a bérlésért, mi pedig küldünk egy visszaigazoló e-mailt, amiben küldjük a helyszínen található boxot nyitó kódot is. Ezután nincs más hátra, mint hogy a kiválasztott helyszínen található boxból elvidd az eszközt, majd másnap visszavidd ugyanoda.
Mennyivel előre tudok kölcsönözni?
Két napra előre tudsz kölcsönözni.
Milyen eszközöket tudok kölcsönözni?
Egyelőre a Kärcher Puzzi 8/1 C szőnyeg- és kárpittisztító kölcsönzésére van lehetőség.
Fog a jövőben bővülni a kínálat?
Természetesen igen. Érdemes folyamatosan figyelni weboldalunkat.
Hol tudom átvenni az eszközt?
A Mr Mosi önkiszolgáló mosodában (1118 Budapest, Regős utca 9.).
Hogyan néz ki a box?
Hogyan tudom visszavinni az eszközt?
A kölcsönzéskor használt kóddal tudod újra kinyitni a boxot.
Meddig kell visszavinnem az eszközt?
A kölcsönzés másnapján 18 óráig. Például, ha hétfőn vitted el az eszközt, akkor kedd estig kell visszahoznod azt.
Mi történik, ha nem viszem vissza időben az eszközt?
Abban az esetben ha nem helyezed vissza a boxba az eszközt a megadott időre úgy minden megkezdett órára 8.000 Ft-ot számlázunk ki. Amennyiben előreláthatóan túl fogod lépni a bérlés időtartamát úgy jelezd nekünk telefonon a 30/6915738 telefonszámon. Lehet tudunk rá megoldást kínálni azonban ha várnak a gépre akkor minden esetben kiszámlázzuk a plusz díjat.
Csak kártyával lehet fizetni?
Igen.
Mit csináljak, ha nem nyílik a box?
Először is ellenőrizd, hogy megfelelő számú boxot próbálsz meg kinyitni. Abban az esetben ha megfelelő a box szám úgy ellenőrizd a kódot, hogy helyesen állitottad-e be. Amennyiben egyik sem vezetett sikerre úgy kérjük hívd a +36306915738 telefonszámot.
Mi a teendő, ha a kölcsönzött eszköz nem működik?
Azonnal hívd a +36306915738 telefonszámot és ne használd. Biztosítunk új időpontot és a befizetésed természetes jóváírjuk.
Miért jobb bérelni, mint vásárolni?
Zöld és közösségi megoldás. De a legerősebb érv anyagi természetű: általában alkalomszerűen használt, ugyanakkor drága eszközöket kínálunk bérlésre. Miért adnál ki százezreket egy gépre, amire csak ritkán van szükséged, ha a vételára töredékéért bérelheted is?
Nincs szabad időpont?
Bár folyamatosan bővítjük kapacitásainkat, előfordulhat, hogy az általad kiválasztott napra már nem érhető el szabad eszköz.
Ha nem megyek el az eszközért, visszakapom a pénzem?
Nem tudjuk ilyen esetben visszautalni a vételárat. A foglalt időben mi biztosítjuk az eszközhöz való hozzáférést. Mivel nem konkrét időpontban kell átvenni a gépet hanem egy meghatározott időtartamban így ezen idő alatt bármikor jöhetsz érte.